Overige werkzaamheden

Bij de fabricage van meubels komen allerlei bijzaken kijken, die wel een grote rol kunnen spelen in de kwaliteit van het eindproduct. Wij vinden het daarom belangrijk om onze processen kenbaar te maken en de ware kern van Ambient Meubilair te tonen. 

Opslag

Opslag

Een zorgvuldig droogproces staat aan de basis van een stabiel meubel, Het hout dat wij zelf zagen wordt voor en langere periode opgeslagen, waardoor het vochtpercentage rustig kan dalen. Bij een te snel droogproces is er een vergrote kans op scheuren in het hout, bij een te natte opslag kans op rot.

Door het proces goed te monitoren voorkomen we deze ongemakken en behoudt het hout zijn prachtige eigenschappen.

Meubel montage

Meubel Montage

Het meubel dat u bij ons heeft besteld komen wij graag bij u monteren. Wij kunnen een perfecte installatie garanderen zonder dat u moeite hoeft te doen.

Zaagwerk

Zaagwerk

Wij werken graag met kwalitatief goed hout en kiezen daarom de mooiste boomstammen uit bij onze lokale boomrooierij. wij zagen het hout zelf!

Overige 

Overige

Naast meubilair maken wij af en toe sfeervolle borrelplanken. Gewoon voor op tafel tijdens een gezellige avond, of zoals op de foto te zien is een mooie plank voor op de hottub.

Laswerk

Schuren

Schuren

Restauratie