Verzending


Wanneer u een product bij Ambient Meubilair koopt, wordt deze door ons persoonlijk bij u afgeleverd. Mocht u het product liever zelf ophalen, dan is dat altijd mogelijk!

Levering

Bij een meubellevering spreken wij altijd met de klant een datum en tijdstip uit om het meubel te leveren. Iemand van uw huishouden dient op dit tijdstip aanwezig te zijn om het meubelstuk in ontvangst te kunnen nemen.

Levertijd

Wanneer u een product besteld dat op voorraad is, streven wij ernaar om dit product binnen 5 werkdagen te leveren. Wanneer de levertijden toch afwijken nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wanneer u ervoor kiest om een maatwerk meubel aan te schaffen, wordt de levering individueel met de klant besproken. De kosten hiervan zijn hetzelfde als normale meubelleveringen.

Kosten

De kosten voor een standaard meubellevering bedraagt 50,00 euro. Dit betreft voor leveringen die zich binnen een straal van 100km bevinden. Mocht u verder weg wonen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een juiste oplossing te komen.

  • Wij leveren ook in België, hier wordt echter een ander tarief voor gerekend.
  • Wij leveren niet op de Waddeneilanden.

 

Bepaalde producten, zoals borrelplanken, kunnen met de post bezorgd worden. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket worden de kosten berekend. De op het moment van bestelling geldende kosten bij PostNL zijn van toepassing.

Montage

Wilt u ontlast zijn van de montage van het meubelstuk? Wij kunnen dit in overleg voor u doen. Een kleine vergoeding wordt hierbij in rekening gebracht.

Schade

Doordat wij onze meubelen zelf afleveren is de kans op schade kleiner. Het kan altijd gebeuren dat er ongezien toch iets beschadigd is geraakt tijdens de bezorging. Wij verzoeken u om dit zo snel mogelijk te melden, inclusief duidelijke foto's.

Vragen?

Heeft u vragen of de levering, kosten en levertijd dan kunt u altijd contact met ons opnemen