Ambient Meubilair logo

Ambient meubilair is in 2021 opgericht met als doel op maat gemaakte meubels te vervaardigen die precies voldoen aan de wensen van de klant. Precies te werk gaan, een hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met een goede ervaring voor de klant en een meubel dat lang mee gaat willen wij ons onderscheiden van andere meubelfabrikanten.

Wanneer een klant interesse toont in onze producten en graag een op maat gemaakt meubel wil, doorlopen we gezamenlijk het ontwerpproces. Hierbij krijgt de klant de mogelijkheid om referentiebeelden aan te leveren, die we vervolgens integreren met hun specifieke wensen. Dit proces vormt een essentieel onderdeel van het gehele traject, omdat het de basis vormt voor de creatie van het uiteindelijke meubelstuk.

 

Graag werken wij aan verschillende projecten, zodat er ook ruimte is voor enige creativiteit. Wij binden ons dan ook niet aan een bepaald product, maar beginnen aan iets compleet nieuws na opdoen van inspiratie. In het portfolio is dit dan ook al snel te zien. Hierdoor ontwikkelen wij ook onze vaardigheid om bepaalde problemen tijdens het ontwerpen en maken op te lossen, waardoor onze meubels een grote kwaliteit hebben.

 

Wij zijn gevestigd in Eindhoven en beschikken over een kleine werkplaats. U bent van harte welkom om producten te komen bekijken of om uw toekomstige meubel te bespreken. Toch liever online verder scrollen? Onderaan deze pagina is een uitgebreide portfolio te vinden over onze gemaakte projecten


Portfolio

Borrelplank Ventana
Borrelplank Ventana
Borrelplank Ventana
Borrelplank Ventana
Badkamermeubel
Wandplank met staal
Wandplank met staal
Wandplank met staal
Wandplank met staal
Borrelplank
Speakers
Speakers

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Ambient Meubilair. Wij gebruiken een grondstof dat afkomstig is van bomen, terwijl bomen hard nodig zijn in de strijd tegen klimaat verandering. Dit klinkt tegenstrijdig bij het leveren van een product waar voornamelijk hout in is verwerkt. 

Hergebruik

Hout gaat lang mee, langer dan de meeste woontrends in Nederland. Dit leidt tot out dateted meubelen waar men al te graag vanaf wil. Niet elk meubelstuk en elk onderdeel is opnieuw bruikbaar, maar robuuste, massieve meubelen vaak wel. Eiken tafelbladen van soms wel 4 cm dik zijn uitstekend te gebruiken in projecten en bestaan ook uit een hoge kwaliteit hout. Een win-win situatie dus!

Verantwoord hout

Hout dat wij zelf verzagen komt van bomen af dat door de lokale boomrooier wordt gerooid. Dit maakt dat het hout niet speciaal voor de meubelfabricage wordt gekapt. Daarnaast zijn er geen lange afstanden gemoeid bij het transport.

 

Ook de laatste stap in het aankoop proces is voor Ambient meubilair belangrijk, daarom leveren wij persoonlijk het meubelstuk af. U geeft aan wanneer de levering voor u het beste uit komt, waarna we samen de mogelijkheden bespreken.

Bij de levering krijgt u toelichting over bijvoorbeeld het maakproces en kunt u eventueel vragen stellen. Persoonlijker wordt het niet!

Daarnaast weet u zeker dat u van ons een fatsoenlijk meubelstuk ontvangt en dat wij garant staan voor de kwaliteit en een levering zonder schade.

Gedetailleerd te werk gaan, dat zien wij graag bij de fabricage van meubels. Het doel is een hoogwaardig product, waarbij geen ruimte is voor onvolmaaktheden.

 Maatwerk logo

Maatwerk maken wij het liefst, waarbij wij de klant helpen het meubelstuk te verkrijgen dat hij of zij voor ogen heeft.