Maatwerk logo

Maatwerk

Wanneer u op zoekt bent naar een meubel dat precies voldoet aan uw eisen, is het belangrijk om zoveel mogelijk en duidelijk de details door te geven. Belangrijk is bijvoorbeeld om goed aan te geven wat voor houtsoort u in uw meubel verwerkt wil hebben. De kleur en tekening van het hout bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling.

 

Hiernaast ziet u een formulier waarin u uw wensen voor een groot gedeelte kan aangeven. Zo is duidelijker voor ons naar wat u op zoek bent in uw toekomstige meubel.

Wetende dat dit proces alle kanten op kan gaan en het eerste ontwerp zich niet perse zal ontvouwen in het uiteindelijke resultaat, is het dus geen enkel probleem als u nieuwe inzichten wil toepassen op het ontwerp. Wij vinden het erg belangrijk dat u een meubelstuk ontvangt waar u 100% tevreden mee bent.

 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op na het invullen van het formulier!

Hoe wij samen met u te werk gaan

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend!WAAROM MAATWERK?

Maatwerk

Niet altijd is het juiste meubelstuk op de markt te vinden waar u op zoek naar bent. Dit kan liggen aan de dimensies van het meubelstuk, de stijl of net dat ene aspect wat u graag anders had gewild. Maatwerk sluit precies aan bij uw wensen.

Persoonlijk advies

Bij maatwerk hoort ook passend advies, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan bij het plaatsen van het meubel. Denk bijvoorbeeld aan het leidingwerk bij een badkamermeubel, het draagvermogen van lades en de juiste bekabelingsgaten voor apparatuur in uw tv meubel.

Afwerking

Ook kunt u de afwerking van het meubelstuk bepalen. De afwerking bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het meubel en is dus een persoonlijke afweging. 

Bij extensiever gebruik van het meubel zal de bescherming van het meubel een zwaarwegender aspect zijn. Dit heeft dus ook invloed op de keuze van de behandeling van het hout.

Kwaliteit

Alleen het beste hout en onderdelen worden voor de meubelstukken gebruikt. Door middel van een zorgvuldig inkoopproces weten wij wat we in huis halen.

Authenticiteit

U krijgt altijd een bijzonder meubelstuk in huis dat alleen bij u te vinden is. 


HET PROCES

U dient een aanvraag in, waarna wij contact met u zullen opnemen.


Wij verhelderen uw aanvraag en verifiëren deze bij u om zeker te zijn dat we op dezelfde lijn zitten.


Wij voorzien u van informatie over de verschillende mogelijkheden.


Samen vervolgen we het ontwerpproces.


Zodra u tevreden bent, ontvangt u van ons een offerte.


Na uw akkoord op de offerte, beginnen we zo spoedig mogelijk aan de vervaardiging van uw meubel en geven we een schatting van de benodigde productietijd.


We houden u op de hoogte van de voortgang van uw meubel.


U kunt te allen tijde vragen stellen over het meubel.


Zodra het meubel gereed is krijgt u van ons bericht en bespreken we hoe het meubel bij u thuis komt. U kunt het meubel natuurlijk zelf ophalen, maar wij brengen het meubel ook graag naar u toe*. 


Wanneer dit is afgesproken wordt het meubel bij u thuis gemonteerd**


Tijd om te genieten van uw nieuwe meubel!

Extra informatie

Mocht u u toch bedacht hebben over een klein aspect over het meubel, dan kunt u ons hier altijd op de hoogte van brengen. Wij overleggen samen met u of dit nog mogelijk is. Dit is grotendeels afhankelijk van de voortgang van het meubel., houdt hier rekening mee.

 

*Aan een meubellevering  zitten kosten verbonden. Het start bedrag is 50 euro en loopt op wanneer u meer dan 100 km vanaf onze locatie woont.

 

**Aan montage zitten kosten verbonden. De hoogte hiervan wordt samen met u besproken.